Sjove dyrejokes, der får dig til at grine

Aber er fascinerende dyr, der ofte opfører sig på en måde, der får os mennesker til at grine. Deres sjove grimasser og komiske bevægelser er en uudtømmelig kilde til morskab. Én af de mest populære aber-jokes handler om en abe, der sidder og kigger intenst på en banan, men i stedet for at spise den, begynder den at undersøge den grundigt. Til sidst rækker den forvirret bananen tilbage til sin ejer med et hjælpeløst udtryk i ansigtet – som om den ikke helt forstår, hvad den egentlig skulle gøre med den.

Latterlige løver

Løver er kendt for deres vældige muskler og imponerende fremtoning, men nogle gange kan de også være overraskende komiske. Forestil dig f.eks. en løve, der prøver at fange en sommerfugl, men gang på gang mislykkes. Eller en løveunge, der leger gemmeleg og tror, at den er usynlig, selvom dens hale stikker ud. Sådanne latterlige situationer kan få selv de mest alvorlige blandt os til at bryde ud i grin. Hvis du vil have mere af den slags sjove dyrejokes, klik her.

Klovnagtige katte

Katte kan være rigtige klovne, når de leger og tuller rundt. Deres sjove bevægelser og komiske ansigtsudtryk får os til at grine højt. Nogle katte er endda så klovnagtige, at de ligner rigtige cirkusartister. Når katten leger med en bold af uldgarn i alle farver, kan den virke som en lille akrobat på scenen. Kattenes legende natur og uforudsigelige opførsel giver os uendelige muligheder for at more os over deres klovnagtige adfærd.

Gakkede geder

Geder er kendt for deres gakkede adfærd, og der findes mange sjove historier om disse muntre dyr. En populær joke handler om en ged, der står på toppen af et bjerg og råber ned til en forbipasserende: “Hvad laver du dernede?” Manden svarer: “Jeg klatrer op.” Hvorpå geden svarer: “Jamen hvorfor gør du så ikke det?” Historien illustrerer på humoristisk vis geden naturlige tilbøjelighed til at stille mærkelige spørgsmål og komme med uventede svar.

Dumme delfiner

Delfiner er kendt for deres intelligens og legesyge adfærd, men nogle gange kan de også være lidt dumme. En delfin blev for eksempel set, der forsøgte at spise en sten, fordi den troede, det var en fisk. En anden delfin hoppede op ad en båd, fordi den mente, at båden var en stor fisk, den skulle lege med. Selvom delfiner generelt er meget smarte dyr, har de også deres dumme øjeblikke, som får os mennesker til at smile.

Skøre svin

Hvad gør en gris, når den vinder i lotto? Den går ud og køber sig en ny svinesti. Selvom grise er kendte for deres svineri, så kan de også være overraskende smarte. Ligesom da den ene gris fortalte den anden, at de skulle passe på ikke at falde i grisen – så ville de nemlig ende som flæskesteg.

Komiske kænguruer

Kænguruer er nogle af de mest komiske dyr i naturen. Deres høje hop og sjove bevægelser får ofte folk til at grine højt. En kænguru blev set, der forsøgte at hoppe over en hæk, men endte med at lande på ryggen. En anden kænguru blev set, der prøvede at drikke vand fra en vandpyt, men endte med at få vand op i næsen og nys højlydt. Kænguruer er utrolig sjove at observere, når de går om deres daglige gøremål.

Fjollede fisk

Har du hørt om den dumme fisk, der svømmede op ad strømmen? Eller hvad med den fisk, der gik til tandlægen for at få tjekket sin mundkrog? Fisk er ikke just kendt for deres intelligens, så der er masser af muligheder for at finde på fjollede historier om dem. Forestil dig en fisk, der prøver at løbe en maraton eller en fisk, der tager på ferie til Sahara-ørkenen. Lad fantasien løbe af sted, for der er uendelige muligheder for at skabe sjove og forunderlige fiskejokes.

Grinagtige gæs

Gæssene kan virkelig være sjove skabninger. Har du hørt om den gås, der gik ind i en bar og bestilte en øl? Bartenderen sagde: “Vi har ikke øl til gæs her.” Gåsen svarede: “Jamen jeg er ikke her for at købe øl – jeg er her for at drikke den.” Eller hvad med den gås, der blev spurgt: “Hvad laver du, når du ikke flyver?” Gåsen svarede: “Jeg svømmer.” Gæssene har virkelig en humoristisk side, der kan få os til at grine.

Sjove slanger

Selvom slanger ofte opfattes som skræmmende dyr, findes der også mange sjove historier om dem. En af de mest populære er historien om den slange, der besøgte en bar og bestilte en drink. Da bartjeneren spørger, hvad slangen hedder, svarer den blot “Ssss”. Eller historien om slangen, der går ind i en bar og bestiller en drink, men bartjeneren siger: “Undskyld, men vi serverer ikke drikkevarer til slanger her.” Slangen svarer så: “Åh, men jeg er ikke en almindelig slange. Jeg er en barslange.”